Ontdek King365TV: de applicatie van het moment met zeer geavanceerde functies

 

Het aantal IPTV-distributeurs is vandaag de dag niet meer op het vingertopje te tellen. Wat de kwaliteit betreft, kunnen we echter niet zeggen dat ze onberispelijk zijn. Onder hen, vinden we King365TV.

Deze trekt inderdaad de meerderheid van de internetgebruikers aan door zijn mobiele applicatie die punten scoort. Met het, profiteren de gebruikers van updates op de gemakkelijkst mogelijke manier. Dus, wat zijn de redenen die het grote succes van deze King365 toepassing rechtvaardigen? Hoe krijg je er toegang toe? In de volgende paar regels van dit artikel, zullen we deze verschillende punten bespreken.

Wat te zeggen over de King365TV toepassing

U vraagt zich waarschijnlijk af wat de King365 applicatie is. In feite is het een tool die u voorziet van een IPTV abonnement. Hiermee kunt u Franse zenders volgen, maar ook die uit andere landen en zelfs VOD. Met de applicatie kunnen abonnees ook herhalingen van de kanalen op Frans grondgebied bekijken.
Voor degenen die willen genieten van aanbiedingen van onberispelijke kwaliteit, aarzelt King365 TV niet om aan hun behoeften te voldoen. Dit is de reden waarom de applicatie werd gecreëerd. Het beheert direct en past de apparaten aan.

Gebruikers kunnen genieten van tv-kanalen en VOD met Full HD-resolutie. Onnodig te zeggen, deze configuratie is zeer aantrekkelijk voor veel mensen, vooral liefhebbers van sportwedstrijden. De vreugde van het kijken naar een wedstrijd vanaf een groot TV-toestel in ongelooflijke kwaliteit is onbeschrijfelijk.

Wat zijn de mogelijkheden van de King365 TV applicatie?

Met de Theking365TV applicatie, kunt u genieten van vele functies zoals:

  • De Elektronische Programma Gids ook wel EPG genoemd, die u de mogelijkheid geeft om geïnformeerd te worden over de TV programma’s en om meer te weten te komen over elke uitgezonden show;
  • Het Virtueel Privé Netwerk (VPN) stelt de gebruiker in staat om overal op de planeet van zijn abonnement te genieten;
  • Heeft u een programma gemist? Geen probleem! Met catch-up kunt u inhalen wat u gemist hebt;
  • Houdt u ervan hoogtepunten op te nemen? Met Timeshift kunt u uw opnames beheren;
  • Om een algemeen idee te krijgen van wat er gaande is, kan de gebruiker de zapping-functie proberen.
king365tv box v3 apk
                                                                                                                                                                    King365TV box v3 

Wat rechtvaardigt de grote populariteit van de King365TV applicatie op het internet?

Er zijn verschillende punten die de King365 applicatie indrukwekkend maken naast zijn concurrenten. Deze applicatie trekt het maximum aantal gebruikers aan.

De voorgestelde programma’s zijn zeer gediversifieerd

Een van de eerste dingen aan de King365TV applicatie die het publiek aantrekt is dat het een zeer gevarieerde inhoud biedt. Bovendien heeft de gebruiker meer dan duizend kanalen tot zijn beschikking en kan hij er honderd in Full HD bekijken, zelfs als hij in Frankrijk is. In totaal kunnen binnen veertien dagen meer dan 250 kanalen in replay-modus worden gevolgd. Daar komt nog bij dat het taalaanbod zeer gevarieerd is. U zult gewoon uw keuze moeten maken op basis van uw verwachtingen.

De pauzefunctie

In het kader van VOD stelt de toepassing de gebruiker in staat terug te keren om verder te gaan met de film of het televisieprogramma dat hij aan het bekijken was. Zelfs als u uw televisie uitzet, kunt u zo snel mogelijk verder kijken. En dat is nog niet alles, want u kunt het programma ook vooruit- of terugspoelen zoals u dat wenst.

King365TV naar een goed beveiligd systeem

Een ander interessant punt is dat NordVPN compatibel is met deze dienst. De abonnee kan streaming programma’s en IPTV bekijken in absoluut comfort en veiligheid. Dit soort optie wordt zelden aangeboden bij vergelijkbare applicaties.

Een betaalbare prijs King 365 TV abonnement

Om van deze dienst gebruik te maken, zal de gebruiker maximaal 55 euro voor 12 maanden moeten betalen. In financiële termen lijkt dit vrij voordelig. Er moet ook worden opgemerkt dat u kunt betalen via Bitcoin, PayPal, of creditcard.

Een systeem dat zichzelf automatisch bijwerkt

De King365TV applicatie is nog niet klaar met zich te onderscheiden van zijn concurrenten. Hier, moet worden opgemerkt dat de updates automatisch worden gedaan en het u op de hoogte stelt dat er onderhoud gaande is.

king365iptv
                                                              king365iptv, king365, king 365, king365tv

Over King365TV Box V3 / V3 toepassing downloaden

Om de applicatie op uw Android smartphone te downloaden, gaat u naar het King365TV platform en klikt u op download versie 3.
Als u een iOS-apparaat, zal de installatie van de gebruiker login en wachtwoord te nemen. Het zal dan het adres (Neem contact op met de klantenservice voor de URL) moeten toevoegen aan vak 3. Om het u gemakkelijker te maken, vinkt u het vakje onthouden en inloggen aan, zodat u de volgende keer direct kunt inloggen.
Het is op de startpagina van de site (helemaal bovenaan) dat u overgaat tot de aankoop van de activeringscodes. Elk van deze heeft een garantie van 12 maanden.
Ten slotte moet u rekening houden met de voorwaarden met betrekking tot de aanbiedingen beschikbaar op King365TV. Zo, houd in gedachten dat de levering zal worden gedaan per e-mail op de dag van uw abonnement. Ook zult u recht hebben op slechts één scherm gedurende de periode en zult u 10 euro moeten voorbereiden voor de ontgrendelingskosten.