KING TV 365 | Germany IPTV

SalutIPTV is de beste aanbieder van IPTV abonnementen over de hele wereld, wij bieden u internationale abonnementen van hoge kwaliteit met sportpakketten, films en moderne series, en wij bieden u een gratis service om uw abonnement te installeren op elk apparaat dat onze IP TV accepteert.

Wij zijn u graag van dienst. SALUTIPTV.COM biedt een zeer efficiënte communicatiedienst dankzij het professionalisme van ons hele team. Betrouwbaarheid en behulpzaamheid van onze medewerkers zijn de sterke punten van het bedrijf, zodat u snel een antwoord op uw vragen kunt krijgen (de dienst na verkoop is onze belofte om er voor u te zijn als u ons nodig heeft).

Salutiptv, Salut iptv
iptv king 365

KING365 is the best premium Germany IPTV extreme

SALUTIPTV biedt haar klanten de beste IPTV dienst met de beste prijs en beeldkwaliteit.

Tevredenheid wordt gegarandeerd door de beeldkwaliteit en kwaliteit van onze premium IPTV, zelfs 4K zonder knippen of laden, en ook door de brede selectie van films en series die in de 2022 dagelijks worden geupdate.

Ons IPTV abonnement is de beste IPTV voor firestick , Box android, Smart TV, Laptop, Smartphone… en u kunt het gebruiken in vele toepassingen : Smart IPTV, IPTV Smarters pro, Smarters player lite, Set IPTV, Net IPTV, Kodi, VLC….

Our Germany IPTV server offer King TV 365

Kunt u geen beslissing nemen? Wij zijn ervan overtuigd dat wij de hoogste kwaliteit dienstverlening hebben in vergelijking met andere aanbieders. Als u bezorgd bent over de kwaliteit van onze service, kunt u een proefperiode van 24 uur proberen en zien of onze services van hoge kwaliteit zijn zonder enige betaling te doen. Als u de kwaliteit voldoende vindt, dan kunt u KING365, IRON IPTV, LYNIX IPTV en ATLAS PRO kopen…

King365, King 365 tv, king 365, king365 tv, king365tv, king 365tv, king365 iptv, king iptv

King365 TV 12 Maanden

5/5
lynx iptv premium

LYNX IPTV 12 Maanden

4/5
King365, King 365 tv, king 365, king365 tv, king365tv, king 365tv, king365 iptv, king iptv
TEST King365 TV
4.8/5

Gratis King365 proef voor 24 uur.

Waarom SalutIPTV?

We willen graag onze dank betuigen aan onze klanten die altijd bij ons zijn voor hun loyaliteit. Wij werken hard om het niveau van onze diensten op King365, IRON IPTV, of een andere server te handhaven. Ons Hi-IPTV team is toegewijd aan het verzekeren van de tevredenheid van onze klanten. Klanttevredenheid en de kwaliteit van onze diensten is ons primaire doel.

 • King365 TV
 • IRON IPTV
 • LYNIX IPTV
  New
 • ATLAS PRO
  New
 • 4K OTT
  New

Sluit je aan bij meer dan 9.500 tevreden klanten.

U krijgt de beste 24/7 toegewijde klantenondersteuning

 

Zeer snel

Fantastische zapsnelheid IPTV servers zijn veilig, stabiel en extreem snel.

24/7 live ondersteuning

Ons team van ondersteuningsspecialisten staat dag en nacht klaar om onze klanten te helpen. Ons ondersteuningsteam is alleen beschikbaar voor technische en factureringskwesties.

Films en VOD

U kunt genieten van alle film-, sport-, kinder- en nieuwszenders tegen de laagst mogelijke kosten.

Flexibele dienstverlening

Mogelijkheid om te testen alvorens te bestellen en/of de test te verlengen.

Channels ( KING365 | IRON IPTV..)

Het aantal beschikbare tv-zenders neemt met de dag toe. Niets kan tippen aan de kwaliteit van streaming op onze kanalen.

Gratis installatie

Ons support team zal er zijn om elke applicatie te downloaden naar uw toestel.

Kevin Mollie

King365 TV user

Binnen enkele minuten na het maken van mijn King365 abonnement betaling, was ik in staat om te beginnen met het bekijken van kanalen op de King365 TV Box V3 app. Deze snelheid van dienstverlening is van cruciaal belang! Ik wil hen graag bedanken voor deze uitstekende service.

Adam Khaldoun

IRON IPTV user

Na een proefabonnement van iron iptv ben ik overgestapt op een jaarabonnement, alles werkt prima. De servers ondersteunen Full HD / SD, Films, Series, Netflix en Amazon Prime. Salutiptv.com is de meest serieuze IPTV aanbieder.

Why King 365 TV Germany IPTV extreme is the best subscription IPTV?

Ten eerste gebruiken wij de beste IPTV server ter wereld, deze is stabiel en biedt de beste kwaliteit, u kunt uw abonnement in vele apparaten en toepassingen gebruiken.

 
iptv king 365

Toepassingen die het kunnen gebruiken:

King365 TV box v3, v2, IPTV Smarters pro, IPTV smarters player, Smarters player lite, XCIPTV Player, IPTV Stream player, Flix IPTV, Net IPTV, Set IPTV, IBO player, Duplexplay, Smart IPTV, SSIPTV, Tivimate, Xtream IPTV, GSE IPTV, Kodi, King IPTV...

Welk apparaat te kiezen voor IPTV?

Android boxes, Smart TV, Smartphones, Computer, Tablet, IOS - Android, Samsung smart tv, LG smart TV...